apr
18
zo
2021
Enschede marathon @ Van Heekplein
apr 18 hele dag

\

De Enschede Marathon combineert ervaring uit het verleden met de kennis van de toekomst!

Een snel parcours en alle faciliteiten die je je maar kunt wensen
Een geweldige wedstrijd lopen? Dat kan in Enschede. Maar er kan veel meer! Jezelf verrassen, jezelf overtreffen, iedere keer weer. Het parcours is snel, de verzorging optimaal, en door het jaar heen word je voorzien van de laatste informatie over hardlopen. Dus wil je jezelf verbeteren? Kom dan naar Enschede!
jun
12
za
2021
Zwolle halve marathon @ Eekwal
jun 12 @ 18:00 – 23:45

Zaterdag 12 juni 2021 staat weer het gezelligste hardloopfestival van Nederland op het programma. Zo’n 10.000 atleten lopen in het avondzonnetje door de historische binnenstad van Zwolle. Van scholier tot wereldtopper, van recreant tot doorgewinterde hardloper, in Zwolle is iedereen van de partij!

jun
13
zo
2021
Amersfoort marathon @ Eemlaan
jun 13 hele dag

MARATHON AMERSFOORT

De eerste Marathon Amersfoort werd gelopen tussen Utrecht en Amersfoort. Deze editie is twee maal georganiseerd door de atletiekverenigingen Altis en Hellas, namelijk in 1978 en 1979. Op 29 mei 1978 liepen 244 deelnemers de 42 km, die gewonnen werd door Cees Verhoef uit Vleuten. Een jaar later bij de tweede editie, op zondag 7 mei 1979, startten 170 deelnemers op de 42 km en 612 liepen de halve afstand. Vice versa liep het parcours destijds van de atletiekbaan Maarschalkerweerd in Utrecht via de Berenkuil langs de provinciale weg naar de politieschool de Boskamp te Amersfoort. In het Amersfoortse Leusderkwartier werd nog een lus gemaakt.

okt
31
zo
2021
Marathon Brabant @ Marathon Brabant
okt 31 hele dag

Van Oers Marathon Brabant 2021

DÉ KLASSIEKE HERFSTMARATHON

Bewegen is gezond! 
Het is algemeen bekend en wordt ook gepromoot door de overheid dat bewegen gezond is. Marathon Brabant wil bijdragen aan een gezonde samenleving.  En heeft haar evenement zo samengesteld dat voor iedereen de drempel om te bewegen laag  is, o.a. door lage tarieven van het inschrijfgeld. Maar ook door een programma aan te bieden voor elke groep.
Doe mee met je familie, je school, het bedrijf of club, train samen voor de  Van  Oers Marathon Brabant  zondag 31 oktober a.s. Kom in beweging, het is gezond!
Het hebben van plezier in je sportieve arbeid en het leveren van (persoonlijke) topprestaties kunnen daarbij hand in hand gaan

Plezier in beweging: