sep
6
zo
2020
Tilburg Ten Miles @ Burgemeester Brokxlaan
sep 6 hele dag
Tilburg Ten Miles @ Burgemeester Brokxlaan | Tilburg | Noord-Brabant | Nederland

GEZELLIGSTE LOOP VAN NEDERLAND

sep
13
zo
2020
Bridge to Bridge Arnhem @ Koningstraat
sep 13 hele dag

Run to remember freedom

De Rabo Bridge to Bridge is hét hardloopevenement van Arnhem. Van 7 tot en met 13 september 2020 staat Arnhem in het teken van hardlopen, herdenken en het vieren van de vrijheid.

Singelloop Enschede @ Singelloop Enschede
sep 13 hele dag
Singelloop Enschede @ Singelloop Enschede | Enschede | Overijssel | Nederland

De Menzis Singelloop Enschede is uitgegroeid tot één van de grootste en gezelligste hardloopevenementen van Oost-Nederland. Jaarlijks staan zo’n 4500 deelnemers op de tweede zondag van september in het Enschedese Volkspark aan de start. Onderweg en in het Volkspark moedigen ruim 20.000 supporters de lopers aan!

Doe mee op 13 september

Individuele lopers schrijven zich in voor de Singelloop, een door de Atletiekunie gecertificeerde 5 Engelse Mijl (8046,72 m). Bedrijven laten zich van hun sportieve kant zien tijdens de bedrijvenloop (ook 5 Engelse Mijl). Is de Singelloop nog iet te ver of wil je meedoen aan onze nieuwste klassement De snelste vereniging van Enschede, dan schrijf je je in voor de Dubbele Mijl (3,2 km). Kinderen kunnen deelnemen aan de kidsrun (1 km). Zo kun je er op 8 september met de hele familie een sportief familie-uitje van maken!

okt
4
zo
2020
Singelloop Breda @ Kasteelplein
okt 4 hele dag

 

 

AMGEN Singelloop Breda – het gezelligste hardloop evenement van Nederland!

Het eerste weekend van oktober is traditioneel het weekend van de Singelloop in Breda. Heb jij ook ontzettend genoten ondanks de regen en wil je in 2020 tijdens het jubileumjaar weer meedoen?

De AMGEN Singelloop Breda is een top-loopevenement waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours maken de Bredase Singelloop de gezelligste loop van Nederland. Lopers kunnen deelnemen aan de 5 km, 10 km, halve marathon, bedrijvenloop of familieloop. Zo’n 500 vrijwilligers leiden alles in goede banen.

Singelloop Utrecht @ Wilhelminapark
okt 4 hele dag

 

okt
11
zo
2020
4 Mijl Groningen @ 4 Mijl Groningen
okt 11 hele dag

4 MIJL VAN GRONINGEN

De 34e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen vindt plaats op zondag 11 oktober 2020. Hieronder kun je meer informatie vinden over dit populaire loopevenement.

Eindhoven marathon @ Beursgebouw
okt 11 hele dag

De Marathon Eindhoven powered by ASML is al jaren het grootste tweedaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant. Het hoofdonderdeel van de dag is de marathon-afstand. Het vlakke, brede en sfeervolle parcours leidt al jaren tot snelle eindtijden en een erg goede beoordeling door onze deelnemers.

okt
18
zo
2020
Amsterdam marathon @ Olympisch Stadion
okt 18 hele dag
Amsterdam marathon @ Olympisch Stadion | Amsterdam | Noord-Holland | Nederland

Sportorganisatie Le Champion heeft voor de TCS Amsterdam Marathon van de internationale atletiekbond, de World Athletics, het Platinum Label voor Road Races ontvangen. Naast de zes World Marathon Majors (Tokyo, Londen, Boston, Berlijn, Chicago en New York), zijn er slechts zes andere marathons in de wereld die behoren tot deze selecte groep van Platinum Label houders. Amsterdam is de eerste marathon in Nederland die deze status heeft toegewezen gekregen. Het nieuwe label is een erkenning voor de excellente organisatie en het kwalitatief sterke topdeelnemersveld. De 45e editie vindt dit jaar plaats op zondag 18 oktober.

okt
24
za
2020
Rotterdam marathon @ Coolsingel
okt 24 hele dag

.

okt
25
zo
2020
Rotterdam marathon @ Schouwburgplein
okt 25 hele dag
Rotterdam marathon @ Schouwburgplein | Rotterdam | Zuid-Holland | Nederland
 
 

.