mei
16
zo
2021
Enschede marathon @ Vliegveld Twenthe
mei 16 hele dag

READY FOR TAKEOFF

Enschede Marathon is officieel Fieldlab Evenement

In het voorjaar van 2021 zijn er verschillende praktijktesten, onder de noemer Fieldlab Evenementen,
uitgevoerd. Het doel hiervan is onderzoek te doen naar het gedrag van bezoekers. En naar maatregelen waarmee grotere groepen mensen op een veiligere en verantwoorde manier bij elkaar kunnen komen. Fieldlab Evenementen heeft toestemming van het kabinet gekregen voor opschalingstesten met een hogere bezoekerscapaciteit. De nieuwe reeks praktijkonderzoeken moet voldoen aan diverse criteria, zoals opschalen, verbreden en verdiepen.

Enschede Marathon is gevraagd op 16 mei een 10 km run te organiseren voor 5.000 deelnemers.
En jij kunt daarbij zijn!
Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het zo snel mogelijk heropenen van de maatschappij zonder maatregelen en zonder tests. Wij verwachten dat de resultaten van het onderzoek met wetenschappelijke onderbouwing hier direct aan bijdragen.
Verdeeld over de dag zullen er 4 startschoten klinken voor in totaal 5.000 deelnemers die 10 kilometer zullen hardlopen over het afgesloten Evenemententerrein Vliegveld Twenthe zonder publiek.
Deelnemers die zich hebben ingeschreven voor de reguliere edities 2020 & 2021 van Enschede Marathon hebben al een mail ontvangen wat hen voorrang verschaft op de inschrijving.
Op woensdag 28 april om 12:00 uur zal de inschrijving voor iedereen geopend zijn. Er zijn dan nog ‘boardingpasses’ voor zo’n 2.000 deelnemers beschikbaar. Dan geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

jul
30
vr
2021
Maastricht Ironman @ markt
jul 30 – aug 1 hele dag
Official IRONMAN 70.3 Maastricht-Limburg Race Logo

Explore History

Maastricht is one of the most iconic cities in The Netherlands. With a great ambience and many spectator hotspots, Maastricht is the ideal place for an IRONMAN 70.3 and guarantees a unique experience for both athletes and spectators. With beautiful scenery in and around the city, this race location is a favorite for many IRONMAN athletes.

sep
12
zo
2021
Bridge to Bridge Arnhem @ Eusebiuskerk
sep 12 hele dag

RABO BRIDGE TO BRIDGE

11 & 12 september 2021

De Rabo Bridge to Bridge is hét hardloopevenement van Arnhem. Van 6 tot en met 12 september 2021 staat Arnhem in het teken van hardlopen, herdenken en het vieren van de vrijheid.

Singelloop Enschede @ Volkspark
sep 12 hele dag

De Menzis Singelloop Enschede is uitgegroeid tot één van de grootste en gezelligste hardloopevenementen van Oost-Nederland. Jaarlijks staan zo’n 4500 deelnemers op de tweede zondag van september in het Enschedese Volkspark aan de start. Onderweg en in het Volkspark moedigen ruim 20.000 supporters de lopers aan!

Doe mee op 12 september

Individuele lopers schrijven zich in voor de Singelloop, een door de Atletiekunie gecertificeerde 5 Engelse Mijl (8046,72 m). Bedrijven laten zich van hun sportieve kant zien tijdens de bedrijvenloop (ook 5 Engelse Mijl). Is de Singelloop nog iet te ver of wil je meedoen aan onze nieuwste klassement De snelste vereniging van Enschede, dan schrijf je je in voor de Dubbele Mijl (3,2 km). Kinderen kunnen deelnemen aan de kidsrun (1 km). Zo kun je er op 8 september met de hele familie een sportief familie-uitje van maken!

sep
19
zo
2021
Venloop @ Julianapark
sep 19 hele dag
Venloop @ Julianapark | Venlo | Limburg | Nederland

Weir Venloop

Inschrijven voor de Weir Venloop kan vanaf 1 augustus 2020 tot en met 19 augustus 2021 of bij het bereiken van de deelnemerslimieten. Voor deelname aan de Weir Venloop, de Koenen en Co Business Run, de Neptunus Wandeltocht of de Funqtio Running Academy zijn verschillende inschrijfformulieren van toepassing. Meer informatie over de verschillende deelnamemogelijkheden is terug te vinden in het menu links.

sep
25
za
2021
Hoorn 70.3-Westfriesland @ markt
sep 25 – sep 26 hele dag
IRONMAN 70.3 Westfriesland Logo

Dash of Dutch Duality

The region of Westfriesland is simply the best Holland has to offer. The landscape is dotted with windmills, polders, and historic and modern villages against a pastoral backdrop. The course exudes the character of the region with historic city centres, dykes and green countryside.

sep
26
zo
2021
CPC loop Den Haag @ Malieveld
sep 26 hele dag

 

 

 

NN HALVE MARATHON

21,1 km
Tilburg Ten Miles @ Burgemeester Brokxlaan
sep 26 hele dag

.

okt
3
zo
2021
Singelloop Breda @ Kasteelplein
okt 3 hele dag

 

 

AMGEN Singelloop Breda – het gezelligste hardloop evenement van Nederland!

Het eerste weekend van oktober is traditioneel het weekend van de Singelloop in Breda. Heb jij ook ontzettend genoten ondanks de regen en wil je in 2020 tijdens het jubileumjaar weer meedoen?

De AMGEN Singelloop Breda is een top-loopevenement waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours maken de Bredase Singelloop de gezelligste loop van Nederland. Lopers kunnen deelnemen aan de 5 km, 10 km, halve marathon, bedrijvenloop of familieloop. Zo’n 500 vrijwilligers leiden alles in goede banen.

Singelloop Utrecht @ Wilhelminapark
okt 3 hele dag