sep
10
za
2022
Almere Triathlon @ Esplanade
sep 10 hele dag

Be prepared and read our briefing. Everything you need to know about the race is in there!

Make sure you read it carefully.

 

 

sep
25
zo
2022
CPC loop Den Haag @ Malieveld
sep 25 hele dag

ZONDAG 25 SEPTEMBER NIEUWE DATUM VOOR 46STE NN CPC LOOP DEN HAAG

De traditioneel in de lente georganiseerde NN CPC Loop Den Haag verhuist dit jaar naar de herfst. Het populaire hardloopevenement-voor-iedereen is verplaatst naar 25 september. Door onzekerheid over de coronamaatregelen is het niet realistisch de oorspronkelijke datum van 13 maart aan te houden. De startbewijzen blijven geldig.

Tilburg Ten Miles @ Wagenmakerij
sep 25 hele dag

.

okt
2
zo
2022
Singelloop Breda @ Kasteelplein
okt 2 hele dag

 

 

AMGEN Singelloop Breda – het gezelligste hardloop evenement van Nederland!

Het eerste weekend van oktober is traditioneel het weekend van de Singelloop in Breda. Heb jij ook ontzettend genoten ondanks de regen en wil je in 2022 tijdens het jubileumjaar weer meedoen?

De AMGEN Singelloop Breda is een top-loopevenement waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours maken de Bredase Singelloop de gezelligste loop van Nederland. Lopers kunnen deelnemen aan de 5 km, 10 km, halve marathon, bedrijvenloop of familieloop. Zo’n 500 vrijwilligers leiden alles in goede banen.

Singelloop Utrecht @ Wilhelminapark
okt 2 hele dag

 

okt
9
zo
2022
4 Mijl Groningen @ 4 Mijl Groningen
okt 9 hele dag
Eindhoven marathon @ Beursgebouw
okt 9 hele dag
okt
16
zo
2022
Amsterdam marathon @ Olympisch Stadion
okt 16 hele dag

Sportorganisatie Le Champion heeft voor de TCS Amsterdam Marathon van de internationale atletiekbond, de World Athletics, het Platinum Label voor Road Races ontvangen. Naast de zes World Marathon Majors (Tokyo, Londen, Boston, Berlijn, Chicago en New York), zijn er slechts zes andere marathons in de wereld die behoren tot deze selecte groep van Platinum Label houders. Amsterdam is de eerste marathon in Nederland die deze status heeft toegewezen gekregen. Het nieuwe label is een erkenning voor de excellente organisatie en het kwalitatief sterke topdeelnemersveld. De 45e editie vindt dit jaar plaats op zondag 17 oktober.

Het parcours in Amsterdam staat bekend om het vlakke, snelle en historische karakter. De start en finish vinden plaats in het historische Olympisch Stadion. Dit laat elk jaar weer een onvergetelijke indruk achter, met dank aan de aanwezigheid van de supporters op de ere- en marathontribune. Het parcours van de Marathon volgt een deel van het parcours van de Olympische Spelen in 1928 langs de Amstel, langs statige herenhuizen en enige molens. Dit landelijke traject biedt fraaie uitzichten (onder meer op de Arena) en geeft een indruk van de enorme bedrijvigheid die dagelijks op de Amstel heerst.

okt
30
zo
2022
Marathon Brabant Etten-Leur @ Nieuwe Nobelaer
okt 30 hele dag

Zet 30 oktober 2022 in je agenda!

De Van Oers Marathon Brabant is het leukste en gezelligste hardloopevenement van het najaar. Elke laatste zondag in oktober zorgen we in Etten-Leur voor een groot hardloopfeest. Doe mee op 30 oktober 2022! Kies je eigen afstand: de 5km, 10km, halve marathon of marathon. Voor de kleintjes onder ons is er de Familieloop, je kunt tenslotte niet vroeg genoeg beginnen met bewegen! Wat minder van het hardlopen? Dan is er de 15 kilometer wandeltocht. Inschrijving open vanaf 1 mei 2022.

dec
11
zo
2022
Bruggenloop Rotterdam @ Stadion Feyenoord
dec 11 hele dag