aug
31
za
2019
Strongsister Run Hellendoorn @ Koersendijk Nijverdal
aug 31 hele dag
Strongsister Run Hellendoorn @ Koersendijk Nijverdal | Nijverdal | Overijssel | Nederland

STRONGSISTERRUN

De StrongSisterRun maakte haar debuut in 2015 in Hellendoorn en de eerste obstaclerun ‘for girls only’ in Europa! Met succes, want we waren met 3.000 StrongSisters uitverkocht! De sky is the limit! En dus startten we in 2016 met een tweede StrongSisterRun in Rotterdam. Op een groene oase in de Randstad vonden we een uniek trailparcours voor een vette obstaclerun.

sep
1
zo
2019
Strongman Run Hellendoorn @ Koersendijk Nijverdal
sep 1 hele dag
Strongman Run Hellendoorn @ Koersendijk Nijverdal | Nijverdal | Overijssel | Nederland

Het bijzondere en sfeervolle karakter van de Fisherman’s Friend StrongmanRun valt ook buiten Nederland op.

In voorgaande edities ontvingen we maar liefst 13 nationaliteiten aan de start. Allemaal hebben ze één ding gemeen: ze beschikken over een geweldige dosis doorzettingsvermogen, maar komen tegelijkertijd voor de FUN. Want meedoen is zwaar, maar vooral ontzettend leuk. Eindtijden doen er niet toe, want langzaam of snel… iedereen staat na de 7KM, 12KM of 21KM vol trots aan de finish!

Tilburg Ten Miles @ Burgemeester Brokxlaan
sep 1 hele dag
Tilburg Ten Miles @ Burgemeester Brokxlaan | Tilburg | Noord-Brabant | Nederland

GEZELLIGSTE LOOP VAN NEDERLAND

sep
8
zo
2019
Singelloop Enschede @ Singelloop Enschede
sep 8 hele dag
Singelloop Enschede @ Singelloop Enschede | Enschede | Overijssel | Nederland

De Menzis Singelloop Enschede is uitgegroeid tot één van de grootste en gezelligste hardloopevenementen van Oost-Nederland. Jaarlijks staan zo’n 4500 deelnemers op de tweede zondag van september in het Enschedese Volkspark aan de start. Onderweg en in het Volkspark moedigen ruim 20.000 supporters de lopers aan!

Doe mee op 8 september

Individuele lopers schrijven zich in voor de Singelloop, een door de Atletiekunie gecertificeerde 5 Engelse Mijl (8046,72 m). Bedrijven laten zich van hun sportieve kant zien tijdens de bedrijvenloop (ook 5 Engelse Mijl). Is de Singelloop nog iet te ver of wil je meedoen aan onze nieuwste klassement De snelste vereniging van Enschede, dan schrijf je je in voor de Dubbele Mijl (3,2 km). Kinderen kunnen deelnemen aan de kidsrun (1 km). Zo kun je er op 8 september met de hele familie een sportief familie-uitje van maken!

sep
14
za
2019
Almere Triathlon @ Esplanade,
sep 14 hele dag

CHALLENGE ALMERE-AMSTERDAM
Europa’s oudste long distance triathlon – 14 September 2019
Be Part of the Challenge Family
See you at the Finishline!

 

sep
15
zo
2019
Bridge to Bridge Arnhem @ Koningstraat
sep 15 hele dag

 

De Rabo Bridge to Bridge is hét hardloopevenement van Arnhem. Ieder jaar klinkt op de tweede zondag van september het startschot. Iedereen is welkom: van jong tot oud en van beginner tot topper.
De start en finish vindt plaats op de iconische John Frost Brug en veel side events gerelateerd aan de Slag om Arnhem en Operation Market Garden. De Bridge to Bridge is daar waar het wil zijn: een waardige start van de herdenkingsweek en een beeldbepalend evenement voor Arnhem.

sep
21
za
2019
Dam-tot-Damloop-by-night @ Peperstraat
sep 21 @ 19:00 – 23:00

Damloop by night

Het feestje waar eigenlijk iedere hardloper bij moet zijn: de Damloop by night op zaterdagavond 21 september 2019! Rennen met een big smile op je gezicht en onderweg genieten van de vele DJ’s, bandjes én spectaculaire lichtshows.

NAAR DE WEBSITE VAN DE DAMLOOP BY NIGHT

sep
22
zo
2019
Marathon Estaimpuis België @ Estaimbourg België
sep 22 hele dag

Pour sa première édition, le e-patch Marathon Estaimpuis se veut digne des plus grands. Grâce à des partenaires de premier rang, un magnifique environnement et une équipe de passionnés Marathoniens eux-mêmes, il vous promet de passer un moment sportif inoubliable qui se veut l’un des plus convivial marathon rural d’Europe.

Dam-tot-Damloop @ Peperstraat
sep 22 @ 10:00 – 17:00

DAM TOT DAMLOOP

De hoofdafstand tijdens de Dam tot Damloop is de 10 Engelse Mijl, een 16,1 km lang parcours tussen Amsterdam en Zaandam.

PARCOURS

De 10 Engelse Mijl start op de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Daarna volgt direct de doorkomst door de IJtunnel, deze verbinding tussen het centrum en Amsterdam-Noord is alleen tijdens de Dam tot Damloop opengesteld voor hardlopers. Echt gezellig wordt het vanaf de Buiksloterdijk. De enthousiaste bewoners van de Landsmeerderdijk, Kadoelenweg, Stoombootweg en Appelweg staan klaar om je aan te moedigen. Na het Molenwijkpark ga je via het fietspad van de Verlengde Stellingweg naar de Noorder IJ- en Zeedijk in Zaandam, waar het parcours via de altijd gezellige Zuiddijk en de Dam naar de finish op de Peperstraat leidt.

okt
6
zo
2019
Singelloop Breda @ Kasteelplein
okt 6 hele dag

 

 

 

 

AMGEN Singelloop Breda – het gezelligste hardloop evenement van Nederland!

Het eerste weekend van oktober is traditioneel het weekend van de Singelloop in Breda. Heb jij ook ontzettend genoten en wil je in 2019 weer meedoen? Je kunt je weer inschrijven vanaf mei 2019!

De AMGEN Singelloop Breda is een top-loopevenement waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours maken de Bredase Singelloop de gezelligste loop van Nederland. Lopers kunnen deelnemen aan de 5 km, 10 km, halve marathon, bedrijvenloop of familieloop. Zo’n 500 vrijwilligers leiden alles in goede banen.