dec
15
zo
2019
Spijkenisse marathon @ Atletiekbaan Spijkenisse
dec 15 hele dag

Spijkenisse SPARK Marathon

De veertiende editie van de Spijkenisse SPARK marathon is op 15 december 2019. Inmiddels behoort onze marathon tot de grote evenementen van Spijkenisse en heeft ook op de hardloopkalender een vaste plek veroverd.

De voorinschrijving start in juni. Elk jaar neemt het aantal deelnemers nog toe. We verwachten dit jaar 1500 deelnemers te verwelkomen, waarvan ruim driehonderd op de marathon.

jan
11
za
2020
Egmond Pier Egmond @ Egmond Sporthal de watertoren
jan 11 hele dag

Dé strandrace van het jaar!

De hoge duintoppen, obstakels als hooibalen en trappen, het winterse weer en het uitputtende strand zelf dwingen je tot het uiterste te gaan.

jan
12
zo
2020
Egmond halve marathon @ Egmond Sporthal de watertoren
jan 12 hele dag

Meest legendarische halve marathon

De NN Egmond Halve Marathon heeft een heroïsche reputatie. En dat is niet voor niks, de strijd tegen de elementen zorgt ieder jaar voor spektakel.

jan
26
zo
2020
Safarirun @ Burgers Zoo
jan 26 hele dag
Safarirun @ Burgers Zoo | Arnhem | Gelderland | Nederland
De Safari Trail is een beestachtig leuk evenement met een instaptrail van 5km, een fraaie trail van 11 km, een pittige van 22 km en een extra uitdagende van 33 km. De Safari Trail is de nieuwe naam voor de Safari Run en vindt voor de 13e keer plaats.
En voor elke deelnemer en supporters sterk gereduceerde toegang tot Burgers’ Zoo. Eerst zweten, daarna aapjes kijken. De inschijving voor de 13e Safari Trail is geopend. Schrijf je voordelig uiterlijk 6 januari 2020.
feb
2
zo
2020
Midwinter Marathon Apeldoorn @ Theater Orpheus
feb 2 hele dag
Midwinter Marathon Apeldoorn @ Theater Orpheus | Apeldoorn | Gelderland | Nederland

Een bijzonder evenement op een unieke locatie

De Midwinter Marathon Apeldoorn is het oudste, jaarlijks georganiseerde hardloopevenement van Nederland. Op 31 januari en 1 en 2 februari 2020 organiseren we de 47ste editie. Hoe bijzonder het evenement is blijkt wel uit enkele prijzen die we de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen. Neem deel aan één van de afstanden en beleef het leukste hardloopevenement van Nederland.

mrt
8
zo
2020
CPC loop Den Haag @ Malieveld
mrt 8 hele dag

DE VOORJAARSKLASSIEKER VAN NEDERLAND

Traditiegetrouw vindt de NN CPC Loop Den Haag in de tweede week van maart plaats. Dit Haagsche familie-evenement trekt jaarlijks ruim 42.000 deelnemers over alle afstanden.

.

mrt
21
za
2020
Stevens Stadscross @ Plein 1944
mrt 21 @ 19:00 – 22:00

STEVENS STADSCROSS

De eerste Stevens Stadscross was een daverend succes! De ruim 1500 lopers genoten van plekjes in Nijmegen waar ze nog nooit eerder waren geweest. Er waren verrassend mooie passages in de Stevenskerk die voor deze gelegenheid spectaculair verlicht was en het lopen door de Bastei was een ervaring die iedereen nog lang bijblijft. Deze twee toppassages blijven er dan ook dit jaar weer in. Maar daarnaast zijn we op zoek gegaan naar nieuwe plekjes en zal het parcours dit jaar ook door Brouwerij de Hemel lopen. Binnenkort maken we bekend welke mooie plekken hier nog aan worden toegevoegd!

mrt
22
zo
2020
Stevensloop @ Plein 1944
mrt 22 hele dag

ALFA LAVAL STEVENSLOOP MET
NK HALVE MARATHON

De Stevensloop is de enige echte stadsloop in Nijmegen, met drie afstanden: 5 km, 10 km en 21,1 km (halve marathon). Start en finish vinden plaats in het historische centrum van Nijmegen, onder de schaduw van de Stevenskerk.

Deelname aan de Alfa Laval Stevensloop kost €10,95 (5 km), €15,95 (10 km) en €22,95 (halve marathon). Voor jeugd tot 18 jaar kost deelname aan de 5 km en 10 km €8,00.

NK HALVE MARATHON

In 2020 wordt voor de tweede keer het NK Halve Marathon gehouden tijdens de Stevensloop. Lopers die hieraan mee willen doen, kunnen zich hiervoor inschrijven via de normale inschrijving. Kies dan voor het onderdeel NK Halve Marathon en zorg ervoor dat je je licentienummer bij de hand hebt!

mrt
29
zo
2020
Venloop @ Julianapark
mrt 29 hele dag
Venloop @ Julianapark | Venlo | Limburg | Nederland

Weir Venloop

Inschrijven voor de Weir Venloop kan vanaf 1 augustus 2019 tot en met 28 februari 2020 of bij het bereiken van de deelnemerslimieten. Voor deelname aan de Weir Venloop, de Koenen en Co Business Run, de Neptunus Wandeltocht of de Vividus Running Academy zijn verschillende inschrijfformulieren van toepassing. Meer informatie over de verschillende deelnamemogelijkheden is terug te vinden in het menu links.

Zandvoort run @ Circuit Zandvoort
mrt 29 hele dag

10 Engelse Mijl (16,1 km)

Tijdens de Zandvoort Circuit Run kun je kiezen voor de nieuwe afstand dit jaar: de 10 Engelse Mijl (16,1 km), een van de afstanden naast de hoofdafstand van 12 km. Vanaf de pitstraat race je het legendarische circuit op en vervolg je jouw gekozen 10 Engelse Mijl.