mrt
13
zo
2022
CPC loop Den Haag @ Malieveld
mrt 13 hele dag

 

 

 

NN HALVE MARATHON

21,1 km
mrt
27
zo
2022
Zandvoort run @ Circuit Zandvoort
mrt 27 hele dag

         

Ervaar het F1 Circuit

Alle afstanden lopen vanuit de pitstraat een volledige ronde over het CM.com Circuit Zandvoort. Ervaar de hoogteverschillen, race langs de curbstones en door de kombochten. Ontdek het circuit op zondag 27 maart!

apr
3
zo
2022
Utrecht marathon @ Sciencepark Utrecht
apr 3 hele dag

UTRECHT MARATHON

De 39ste Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park vindt plaats op zondag 3 april 2022. De Utrecht Marathon is een evenement voor jong en oud langs de highlights van de Domstad. De combinatie van het lopen door de parken, nieuwe stadsdelen en de historische binnenstad zorgt voor een unieke loopbelevenis. De start- en finish bevinden zich op het Utrecht Science Park, waar ook na afloop nog genoeg te beleven valt.

apr
9
za
2022
Rotterdam marathon @ Schouwburgplein
apr 9 – apr 10 hele dag
apr
18
ma
2022
De Groene Loper run @ Marathonweg
apr 18 hele dag

De Groene Loper Run

De snelle hardloopwedstrijd de Groene Loper Run terug naar Maastricht. Naast een mooi en snel 5 km en 10 km parcours en een halve marathon wordt er voor de derde editie van de wedstrijd een marathon toegevoegd aan het rijtje met afstanden die op de Groene Loper verlopen worden.

De wedstrijd, die bekend staat om parcoursen waar veel PR’s sneuvelen, voert haar deelnemers net als voorgaande jaren grotendeels over de Groene Loper, het gebied bovenop de A2-tunnels in Maastricht.

De Groene Loper

De Groene Loper is het gebied bovenop de A2-tunnels in Maastricht. Waar vroeger de snelweg met het bijbehorende verkeer midden door de stad raasde, ligt nu een prachtige, groene omgeving waar mensen samenkomen om te wonen, werken en recreëren. Met het feestelijke openingsweekend van de Groene Loper in 2018 werd het gebied figuurlijk teruggegeven aan de stad.

Weet u nog?

Voordat de tunnel eind 2016 in gebruik werd genomen, konden bezoekers nog één keer door de tunnelbuizen wandelen en fietsen. Tijdens dit Tunnelweekend werd ook de A2-Tunnelrun for Charity georganiseerd. Liefhebbers kregen de kans om één keer door de tunnelbuizen te rennen. Het was een waar spektakel en zo’n 1700 hardlopers genoten van het unieke parcours. Toen werd al gesproken over een Groene Loper Run.

apr
24
zo
2022
Enschede marathon @ Van Heekplein
apr 24 hele dag

De Enschede Marathon combineert ervaring uit het verleden met de kennis van de toekomst!

Een snel parcours en alle faciliteiten die je je maar kunt wensen

Een geweldige wedstrijd lopen? Dat kan in Enschede. Maar er kan veel meer! Jezelf verrassen, jezelf overtreffen, iedere keer weer. Het parcours is snel, de verzorging optimaal, en door het jaar heen word je voorzien van de laatste informatie over hardlopen. Dus wil je jezelf verbeteren? Kom dan naar Enschede!

Namur marathon @ CENTRE SPORTIF LA MOSANE
apr 24 hele dag

WELKOM BIJ DE MARATHON EN DE HALVE MARATHON VAN NAMEN

De Internationale Marathon van Namen en de Halve Marathon van Namen bieden een unieke kans om de stad te ontdekken door deel te nemen aan een mythische race. De Marathon van Namen is een internationaal sportevenement in het hart van de Waalse hoofdstad.

Het is zowel een sportieve uitdaging in een unieke setting aan de samenvloeiing van de Maas en Sambre, een populair familie-evenement dat toegankelijk is voor iedereen en een toeristische attractie door de ontdekking van een historische en culturele hoofdstad met vele gezichten.

Dit jaar bieden we u twee nieuwe parcoursen met vertrek in Dave voor de Marathon van Namen en in Profondeville voor de Halve Marathon en een aankomst in het hart van de hoofdstad, Place d’Armes.

mei
15
zo
2022
Leiden marathon @ Botermarkt
mei 15 hele dag

HET WAS GEWELDIG… NU OP NAAR 14 EN 15 MEI 2022

We kijken er naar uit… Op 14 en 15 mei 2022 wordt de 31e editie van de Leiden Marathon gehouden. In volle glorie, dus met de grote Wandeltocht op zaterdag 14 mei en op zondag de grote Hardloopeditie met alle toeters en bellen die wij maar kunnen bedenken.

Want de 30e editie is na vier pogingen eindelijk gehouden. Het was ondanks alle obstakels een supergeslaagde editie. Het weer zat mee, het publiek was bijna euforisch, net als de vrijwilligers, maar vooral de lopers, die waren extraordinair zouden ze in Frankrijk zeggen. Want we mochten weer allemaal na die vervelende coronacrisis.

Dus kijken wij nu vooruit naar het voorjaar van 2022. Want op 14 en 15 mei is de eerste van de volgende dertig Leiden Marathons. We zeiden het al, met alle toeters en bellen die wij kunnen verzinnen. Ik zou het weekend maar in mijn agenda zetten…

Venloop @ Julianapark
mei 15 hele dag
Venloop @ Julianapark | Venlo | Limburg | Nederland

Weir Venloop

Inschrijven voor de Weir Venloop kan vanaf 1 augustus 2020 tot en met 19 augustus 2021 of bij het bereiken van de deelnemerslimieten. Voor deelname aan de Weir Venloop, de Koenen en Co Business Run, de Neptunus Wandeltocht of de Funqtio Running Academy zijn verschillende inschrijfformulieren van toepassing. Meer informatie over de verschillende deelnamemogelijkheden is terug te vinden in het menu links.

mei
25
wo
2022
Alkmaar City run @ Kerkplein Alkmaar
mei 25 @ 19:00 – 23:00
Een uniek hardloopevenement door de bruisende binnenstad

De Alkmaar City Run by night is jaarlijks weer geliefd bij veel hardlopers uit Alkmaar en omgeving. Hardlopen door de bruisende binnenstad en afsluiten met een borrel in de stad.