okt
20
zo
2019
Amsterdam marathon @ Olympisch Stadion
okt 20 hele dag

De TCS Marathon van Amsterdam bestaat veertig jaar. De geschiedenis gaat echter verder terug dan in 1975, want daarvoor werden er ook marathons gelopen, met die van 1928 op de Olympische Spelen als bekendste.

Snel parcours door een wereldstad

In de ranglijst snelste marathonsteden bezit de grootste marathon van Nederland de zesde plaats. Hoogtepunten in het parcours blijven de start en finish in het Olympisch Stadion, de passage onder het Rijksmuseum door, langs de Amstel en het Vondelpark.

MEER HIGHLIGHTS

okt
26
za
2019
Diepehel Holterbergloop @ Kulturhus, Holten
okt 26 – okt 27 hele dag
okt
27
zo
2019
Marathon Brabant @ Marathon Brabant
okt 27 hele dag

Van Oers Marathon Brabant 2019

DÉ KLASSIEKE HERFSTMARATHON

Bewegen is gezond! 
Het is algemeen bekend en wordt ook gepromoot door de overheid dat bewegen gezond is. Marathon Brabant wil bijdragen aan een gezonde samenleving.  En heeft haar evenement zo samengesteld dat voor iedereen de drempel om te bewegen laag  is, o.a. door lage tarieven van het inschrijfgeld. Maar ook door een programma aan te bieden voor elke groep.
Doe mee met je familie, je school, het bedrijf of club, train samen voor de  Van  Oers Marathon Brabant  zondag 27 oktober a.s. Kom in beweging, het is gezond!
Het hebben van plezier in je sportieve arbeid en het leveren van (persoonlijke) topprestaties kunnen daarbij hand in hand gaan.

Niet vergeten: 1 mei inschrijven voor Etten-Leur op 27 oktober a.s.!

Plezier in beweging:

nov
2
za
2019
Plantsoenloop Groningen @ Plantsoenloop Groningen
nov 2 hele dag
Plantsoenloop Groningen @ Plantsoenloop Groningen | Groningen | Groningen | Nederland
 
DE OUDSTE EN GEZELLIGSTE LOOP VAN GRONINGEN
nov
16
za
2019
Zevenheuvelenloop Nijmegen @ Zevenheuvelen Expo
nov 16 – nov 17 hele dag
Zevenheuvelenloop Nijmegen @ Zevenheuvelen Expo | Nijmegen | Gelderland | Nederland

DE  ZEVENHEUVELENNACHT

Dit jaar is het is alweer de 7e editie van de zevenheuvelennacht.

Op zaterdagavond 16 november vindt de 7 km lange Zevenheuvelennacht plaats. Het startschot valt precies om 19.00 uur en er is plek voor 7000 deelnemers. De Zevenheuvelennacht is vooral een beleving. Geschikt voor jong en oud en alle niveaus. Onderweg is er de sprookjesachtige passage op de Louisiaweg en bij start en finish zorgt een spectaculaire lichtshow voor veel sfeer.

NN ZEVENHEUVELENLOOP 2019

De 15 kilometer lange NN Zevenheuvelenloop staat bekend als dé wedstrijd met het mooiste parcours van Nederland. Ieder jaar komen er duizenden lopers uit binnen- en buitenland naar Nijmegen om hier te lopen en te ervaren hoe het is om samen met de wereldtop aan de start te staan. Het startschot van de NN Zevenheuvelenloop valt dit jaar op zondag 17 november om 13.00 uur.

dec
8
zo
2019
Bruggenloop Rotterdam @ Bruggenloop Rotterdam
dec 8 hele dag
Bruggenloop Rotterdam @ Bruggenloop Rotterdam | Rotterdam | Zuid-Holland | Nederland
 
dec
15
zo
2019
Spijkenisse marathon @ Atletiekbaan Spijkenisse
dec 15 hele dag

Spijkenisse SPARK Marathon

De veertiende editie van de Spijkenisse SPARK marathon is op 15 december 2019. Inmiddels behoort onze marathon tot de grote evenementen van Spijkenisse en heeft ook op de hardloopkalender een vaste plek veroverd.

De voorinschrijving start in juni. Elk jaar neemt het aantal deelnemers nog toe. We verwachten dit jaar 1500 deelnemers te verwelkomen, waarvan ruim driehonderd op de marathon.